Biuro typu "open space"

Prezentowane biuro to I. etap adaptacji jednego z poprzemysłowych budynków w Łodzi (projekt biurowca realizowany przez Biuro Architektoniczne Faab ag), o powierzchni 230 m kw, na potrzeby firmy doradców kredytowych.
 
Dostosowanie do ich potrzeb prawie 100 m kw. powierzchni wraz z realizacją zajęło 1 miesiąc.
 
Wnętrze urządzono w industrialnym stylu, podkreślając charakter budynku i jego lokalizacji.
 
Podłogi pokryto biurową wykładziną w płytkach, a ściany tynkiem strukturalnym o wyraźnej surowej fakturze.
 
Pomieszczenie socjalne zostało wyposażone w niezbędne sprzęty kuchenne w celu poprawienia komfortu personelu biura.
 


    Ściana w stylu industrialnym Wykończenie w surowym stylu Stanowiska pracy
    Ścianka działowa Dekoracja ściany Powierzchnia openspace Tynk dekoracyjny
    Pomieszczenie socjalne